Gevel reiniging

Gevelreiniging is een belangrijke stap in het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele reiniging van uw gevels, damwanden, sandwichpanelen en stenen gevels. Onze professionele reinigingsmethoden zorgen voor een grondige reiniging zonder schade aan uw gevel. Met onze geavanceerde technieken verwijderen wij efficiƫnt en effectief alle soorten vervuiling, zoals mossen, algen, stof, rook, roet en andere vuiligheden. Hierdoor zal de gevel weer fris en schoon ogen.

Na de reiniging kan uw gevel nog een extra beschermlaag krijgen door impregnatie. Impregnatie is een methode om uw gevel te beschermen tegen vocht, mossen, algen en vuil. Hierdoor wordt de levensduur van uw gevel verlengd.

Bovendien is het na reiniging ook mogelijk om uw gevel te coaten in bijna elke gewenste kleur. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en een passend kleurenschema voor uw bedrijf. Wij hebben een breed kleurenpalet waaruit u kunt kiezen, passend bij uw huisstijl.

Ons team van professionele gevelreinigers heeft jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat uw gevels weer als nieuw zijn. Laat uw gevel reinigen door ons voor een frisse en professionele uitstraling van uw pand.

Contact of Prijsopgave ontvangen?

U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op uw vraag en hopen u snel te mogen helpen!