Uw dak weer als nieuw

Dakcoating is een steeds populairder wordende oplossing voor huiseigenaren die hun dak willen verfraaien en verlengen. Door middel van een speciale coating worden oude dakpannen opgefrist en beschermd tegen weersinvloeden, waardoor het dak er weer als nieuw uitziet.

Bovendien bespaart het laten coaten van uw dak duizenden euro's in vergelijking met het aanschaffen en leggen van nieuwe dakpannen. Onze professionele dakcoating service is zonder rommel en stapels dakpannen op uw oprit. Oudere dakpannen zijn vaak van betere kwaliteit dan nieuwe dakpannen en door het coaten van uw dak behoudt u die kwaliteit. Wij werken met gerenommeerde merken zoals isonit en nowocoat als coating. Wij reinigen en/of coaten alle soorten daken, inclusief asbestvrije golfplaten.

Contact of Prijsopgave ontvangen?

U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op uw vraag en hopen u snel te mogen helpen!

Werkwijze

De werkwijze bestaat uit het grondig reinigen van uw dak (zonder beschadiging van de pannen). Indien nodig wordt het dak geïmpregneerd tegen algen en mos. Daarna wordt de coating laag aangebracht. Zo bent u verzekerd van een professioneel gecoate dak waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Het is niet alleen goed voor de uitstraling van uw huis, maar dakcoating is ook goed voor de levensduur van uw dak. Zo bent u zeker van een dak dat beschermd is tegen weersinvloeden en minder snel lekkages zal vertonen.

Twijfel dus niet langer en neem contact op met ons om uw dak te laten coaten. Samen kunnen we het perfecte plan opstellen om uw dak weer als nieuw te maken.