Over Heuva Reiniging

Bij Heuva Reiniging geloven wij dat de beste kwaliteit en de beste prijs hand in hand moeten gaan. Ons bedrijf is gespecialiseerd in impregneren, dakreiniging en dakcoating, en wij zorgen ervoor dat uw dak weer als nieuw is. Onze professionele werkwijze, gecombineerd met onze hoogwaardige producten en materialen, garandeert een snelle oplevering en een garantie op onze dakcoating.

Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en om uw dak projecten efficiënt en professioneel af te ronden. Onze werknemers zijn gecertificeerd en zijn up-to-date met de nieuwste technieken en methoden in de reiniging en coating branche. Wij zijn actief in heel Benelux, waardoor we overal in de regio kunnen helpen met uw dakproblemen.

Bij Heuva Reiniging weten we hoe belangrijk het is om uw dak in topconditie te houden. Onze diensten zijn daarom ontworpen om uw dak te beschermen en te verlengen van levensduur. Al onze werkzaamheden zijn volgens de hoogste normen en de beste praktijken die er in de industrie zijn. Onze missie is om uw dakprojecten in de best mogelijke staat af te leveren, waar dan ook in Benelux . Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende service.

Bedrijfsgegevens

Boerenkamplaan 100
5712AH Someren
Nederland

Mobiel : 06 28230356

Btw nr: 166109149
KvK nr: 17188863

ikb-logo_032-schaijk

Contact of Prijsopgave ontvangen?

U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op uw vraag en hopen u snel te mogen helpen!