Uw dak laten coaten in Someren of Asten?

De dakpan is in Nederland nog altijd de populairste vorm van dakbedekking. Vroeger werd in Nederland al veelvuldig gebruikt gemaakt van gebakken dakpannen. Het type “Oude Holle” was een veel gebruikt model. Tegenwoordig heb je diverse pannen zoals o.a. sneldekkers, keramisch enzovoort. De dakpan krijgt door de Nederlands diverse weersomstandigheden na verloop van tijd echter veel te verduren, en hierdoor vormen zich algen, schimmels etc.

Wij kunnen uw dak reinigen zodat de bovenaanzicht van uw pand weer netjes is. Dit m.b.v. Iso A-Clean en de hoge druk reiniger.

Zie onderstaande voorbeelden:

Iso A-Clean

Productomschrijving:

ISO A-Clean werk zeer effectief tegen algen, schimmels en groene lagen op steen, hout, glas, kunststof, beton en keramieken oppervlakken. Het product is te gebruiken op terrassen, huisgevels, houten hekken, daken en verhardingen.

Tevens werkt het product actief tegen het herontstaan van groene lagen. Inhoud; 5, 10 en 200 liter.

Toepassing:

Afhangend van het gewenste effect moet 1 deel ISO A-Clean met maximaal 50 delen water gemengd worden. Het middel werkt binnen 3 tot 5 dagen. Oppervlakken waar veel aanslag op zit, moeten met een sterkere concentratie behandeld worden.

Over Heuva Dakcoating en Reiniging

Het wordt steeds populairder in Nederland. Mensen besparen duizenden euro’s door hun dak te laten coaten ipv het aanschaffen en leggen van nieuwe dakpannen. Dakcoating is de ideale oplossing voor uw dak; geen rommel, geen stapels dakpannen op uw inrit.

Dakcoating Someren - Offerte aanvraag Onze werkwijze:

  • Uw dak wordt grondig gereinigd (de pannen worden niet beschadigd)
  • Het dak wordt eventueel geimpregneerd tegen algen en mos.
  • De coatinglaag wordt aangebracht

WIJ REINIGEN EN/OF COATEN ALLE SOORTEN DAKEN. OOK ASBEST VRIJE GOLFPLATEN

Meer over informatie over dakcoating:

Isonit Dakcoating

Productbeschrijving:

ISONIT Dakcoating is een waterbestendige dakcoating. De coating bestaat uit 100% zuiver acrylaat. Het materiaal heeft een hoge dekkracht, snelle verwerkingseigenschappen en is snel droog. ISONIT dakcoating is UV- en waterbestendig, diffusiebekwaam, water- en vuilafstotend en voor 197% duurelastisch.

Toepassing:

Voor de behandeling moet het dak met ISO A-Clean gereinigd worden. Het dakoppervlak moet helder en droog zijn. Des te beter het dak gereinigd wordt, des te langer houdt het effect van de coating.

ISONIT dakcoating kan met kwast, roller of spuitpistool aangebracht worden. Het proces moet bij stabiel weer en zonder regengevaar plaatsvinden.

1. Bij de eerste behandeling moet de verf met 20% water verdund worden.
2. De tweede behandeling moet overdund aangebracht worden na droging.

Waarom kiezen voor Heuva Dakcoating en Reiniging?

Waarom u beter af bent bij Heuva Reiniging en Dakcoating? We hebben de voordelen even voor u op een rijtje gezet:

  • De beste kwaliteit
  • De beste prijs
  • Snelle oplevering
  • Garantie op dakcoating
  • Vriendelijk personeel!

Bedrijfsgegevens

Boerenkamplaan 100
5712AH Someren
Nederland

Mobiel : 06 28230356

Btw nr: 166109149
KvK nr: 17188863